… вода займає 70% Землі.
...вода поглинає інфрачервоне випромінювання, надаючи синього відтінку великим водним поверхням, таким як озера чи океани. Показати більше
Це тому, що вода здатна поглинати світло, довжина хвилі якого відповідає всім кольорам веселки, крім блакитного. Проте вода у склянці зовсім не виглядає блакитною. Тільки якщо маса води дуже велика, інтенсивність відбитого світла достатня для того, щоб око сприймало картинку блакитною.
Більшість води, яка існувала на Землі мільйони років тому, все ще тут.
...рифайнер не тільки економить час, а й зводить до мінімуму витрати на ремонт і заміну побутової техніки. Ви також можете знизити на 60% витрати на мийні засоби.
… морська вода становить майже 97% усієї води на Землі. Прісна вода - це лише 3% від усієї води Землі. 77% прісної води укладено в полярних крижаних покривах та гірських льодовиках, 22% - це підземні води, і лише 1% усієї прісної води знаходиться в річках, озерах та у вигляді пари в атмосфері.
... пом'якшувачі та рефайнери EcoWater мають можливість дистанційного керування з будь-якого місця в будинку.
... менше 1% побутової води використовується для пиття та приготування їжі.
... рефайнер це 2 пристрої в одному, тож вода в усьому домі м'яка, без т.зв. "котельного каменю" (накипу) і без неприємного запаху та смаку хлору.
... Середнє споживання води в домашніх господарствах складає близько 100-200 літрів на день на людину.
… без їжі людина може вижити протягом 30 днів, у той час як без води – лише 3 дні.
… під час гідрологічного циклу (кругообігу води у природі) 70% води випаровується, а 30% поповнює поверхневі води.
… дуже високі концентрації магнію у воді надають воді гіркого присмаку.
… пом'якшена вода не солона. Вміст натрію в пом'якшеній воді підвищується, тоді як концентрація хлориду залишається незмінною. Солоний смак з'являється завдяки поєднанню натрію та хлоридів. Таким чином, пом'якшена вода не солона.
Тільки стояча вода сприяє розмноженню бактерій.
Вода щодня тече через пом'якшувач, тому ризику зростання бактерій немає. У випадку, якщо ви не користуєтеся вдома водою протягом більш тривалого періоду часу, наприклад, під час відпустки, в пом'якшувачі можна активувати функцію, відповідно до якої раз на кілька днів, з метою запобігання розмноженню бактерій, відбувається регенерація катіоніту. Пом'якшення води запобігає розмноженню небезпечних бактерій, таких як легіонелла, які накопичуються в накипі.
Передбачається, що водопровідна вода відповідає стандартам питної води. Середня жорсткість водопровідної води становить 5 - 6 мг-екв/л, тому більшості споживачів знайомі проблеми, спричинені жорсткою водою.
…утворення накипу збільшує витрати на енергоносії. Накип знижує ефективність роботи нагрівальних приладів і загалом нагрівального процесу як для опалення, так і для нагріву побутової води. Накип товщиною 1 мм на поверхні теплообмінника зменшує його ефективність приблизно на 10%, викликаючи таким чином, відповідне підвищення витрат палива. Згідно з оцінками, підвищення витрат на функціонування нагрівального обладнання через утворення накипу в середньому становить 20%.
Вже 1 мм накипу на поверхні радіатора підвищує споживання енергії приблизно на 10%.
...EcoWater Systems піклується про навколишнє середовище на всіх етапах проєктування і виробництва своїх пристроїв.
Пом'якшувачі "EcoWater" споживають менше 17,5 кВт-год електроенергії на рік. Це означає всього лише близько 0,02 злотих на день.
... пристрої EcoWater збільшують ефективність і продовжують термін служби побутової техніки, що контактує з водою.
.... ми є технологічним лідером на ринку очищення води. Висока якість та інвестиції в наукові дослідження і розробки є основою бізнесу EcoWater Systems.
....пристрої Ecowater мають довгострокові гарантії та сертифікати якості.
Засновник компанії, Лінн Ліндсі, винайшов перший у світі автоматичний пом'якшувач, запатентований 1925 року.